Make your own free website on Tripod.com
 
 
 


 


Veel afscheid deze winter:

Sophie en Robert Dencher zijn vertrokken uit Seoul, we wensen hen een goede toekomst toe!

Marjolein Bazen, Olivier Kerckhoff en hun dochter Julie Pom zijn in december naar NL verhuisd, per oktober zullen zij vertrekken naar Roemenië.

Han en Jeannette Rademaker hebben een huis gevonden in Bangkok, Thailand, we wensen hen een mooie verdere toekomst in Azië toe, we willen hen nogmaals bedanken voor hun tomeloze inzet voor de Hamelclub.

Ook de familie Heeringa heeft ons verlaten. We wensen Dany, Paul, Anne & Noor een heel mooie toekomst in Hamburg toe!

Tenslotte nemen Rogier, Mireille en Max van Beugen afscheid van de Hamelclub.

We heten ook een nieuw gezin welkom!

Wim de Boer, Marjo Crompvoets en hun kinderen, Sophie, Henk-Jan en Tom hartelijk welkom in Seoul! Een heel mooie tijd hier in Korea toegewenst.

 

Nog één foto van Jeannette's állerlaatste activiteit in Seoul: de SIWA bazaar van afgelopen 17 november!


 

De ledenlijst;

hoe houden we de informatie up-to-date?Het is altijd fijn als de ledenlijst volledig bijgewerkt is en alle informatie bevat die we nodig hebben om elkaar als leden te kunnen bereiken. Stuur ons dus tijdig een bericht als er iets is veranderd m.b.t. uw inschrijving. Geef ook typefoutjes aan ons door. Wij verzorgen een spoedige verwerking van de nieuwe informatie

Welkom             Wie zijn wij?             Lidmaatschap             Leden            Activiteiten            Links             Kaart Seoul             Contact             Foto’s