Make your own free website on Tripod.com
 
 
 


Wat doen wij voor onze leden?


Regelmatig organiseert het bestuur een activiteit voor haar leden. Het aanbod is gevarieerd en loopt uiteen van een herfstwandeling tot een filmavond. Natuurlijk nodigen we ieder jaar in december Sinterklaas uit voor een bezoek aan onze kinderen. En een vaste activiteit is het Oranjebal in april, al jaren het meest aansprekende galabal in Seoul.

 

Kijk regelmatig op de activiteitenkalender voor een volledig overzicht van de geplande activiteiten. Heeft u zelf een idee voor een activiteit, bespreek dan met het bestuur hoe die gezamenlijk georganiseerd kan worden.


Contributie


Lidmaatschap is geldig voor een jaar

(1 september t/m 31 augustus).

De contributie bedraagt voor:  

 

           Gezinnen   KRW 125.000     

           Koppels     KRW   85.000    

           Singles      KRW   50.000

           Studenten  KRW   30.000

 

Bent u lid en heeft u een Nederlandse gast, dan mag u uw bezoek ook meenemen naar een activiteit. Wilt u dit van te voren wel melden!


Hoe kan ik lid worden?


De gemakkelijkste manier om u op te geven als lid is door een e-mail te sturen t.a.v. het secretariaat: hamelkorea@hotmail.com                                              

U kunt het lidmaatschapsbedrag contant afgeven bij de penningmeester of één van de andere bestuursleden. Voor hun contactgegevens verwijzen wij u graag naar de pagina 'Wie zijn wij?'.

Welkom             Wie zijn wij?             Lidmaatschap             Leden            Activiteiten            Links             Kaart Seoul             Contact             Foto’s