Make your own free website on Tripod.com
 
 
 


Jaarlijkse activiteiten
September

Eerste jaar activiteit

Dit kan bijvoorbeeld een brunch, lunch, picknick of barbeque zijn.


Oktober

Herfstwandeling

Een wandeling door de bergen van Korea, waarbij ook de kinderen/buggies mee kunnen lopen. Tevens is er een traject te lopen voor de meer gevordenen zonder kinderen.


November

Sinterklaas

Een week voor Sinterklaas gevierd wordt organiseert Hamel een Sinterklaas knutselmiddag voor de kinderen met muziek en andere activiteiten om alvast in de stemming te komen. 


December

Sinterklaas in Korea!

Ook de kinderen in Korea worden niet vergeten door Sinterklaas. Sint en zijn Pieten komen samen langs op de Han rivier.


Januari

Nieuwjaarsborrel

Samen toosten we op een gezond, gelukkig en succesvol jaar in Korea.


Februari

Winteractiviteit

Skiën, sleeën, schaatsen...een gezellige winteractiviteit wordt georganiseerd. Tevens vindt in februari het internationale skiweekend naar YongPyong plaats.


Maart

Paas potluck

Afhankelijk van het weer en het vallen van de paasdagen (maart/ april), wordt er een paasborrel/paaspotluck georganiseerd. De kinderen kunnen naar hartelust paaseitjes zoeken.


April

Oranjebal & Koninginnedag

Op de zaterdag voor koninginnedag organiseert de Hamel elk jaar het Oranjebal in het Grand Hyatt. Dit is een van de spectaculairste "balls" in Seoul. Het thema heeft altijd iets te maken met Nederland. Er wordt zelfs speciaal een band uit Nederland ingevlogen!

Tevens organiseert de Nederlandse ambassade op Koninginnedag de zogenaamde "Koninginneborrel". Ook wordt er voor de kinderen een Hollandse spelletjesdag georganiseerd!


Mei

Doden herdenking

In samenwerking met de Ambassade leggen we samen met de DBCK een krans bij het Monument "de Molen" op 4 mei ter herdenking van alle gesneuvelde Nederlandse soldaten tijdens de Koreaanse oorlog.


Juni

Laatste jaar activiteit

Dit kan een brunch, lunch, barbeque, picknick of totaal iets anders zijn!


Juli/Augustus

Vakantietijd!

 

Welkom             Wie zijn wij?             Lidmaatschap             Leden            Activiteiten            Links             Kaart Seoul             Contact             Foto’s